!--
-->

Mama Deliei, dezvăluiri despre cântăreață: ”Este alt om… Eu nu o recunosc.”În cadrul unei emisiuni, mama Deliei a vorbit despre îndrăgita cântăreață. A spus că vedeta se gândește serios să devină mamă. Mai mult decât atât, Delia s-a schimbat mult în ultima vreme. Iată ce a declarat mama cântăreței
Mama Deliei, dezvăluiri despre cântăreață: ”Este alt om… Eu nu o recunosc.”
„Se gândește (n.r. să devină mamă), da. Își dorește, săraca. O să vină și la ea, când dorește Dumnezeu. S-ar putea să le treacă pentru că s-a consumat prăjitura cu Oana, să zic așa,” a spus Gina Matache în cadrul emisiunii de televiziune.
„Este alt om. În afară de faptul că s-a maturizat, este foarte ceas, foarte grijulie și cu noi, ea care mi se părea că pleacă și uită să mai vină pe acasă. Eu nu o recunosc. Alt om și, într-adevăr, o simt pregătită pentru un copil”, a mai spus mama vedetei.
Recent, sora Deliei a devenit mama unei fetițe. Se pare că îndrăgita cântăreață, în vârstă de 36 de ani, este pregătită să devină mamă.
CITEȘTE ȘI: Delia Matache vorbeste despre problemele sale: „Cred ca am fost neinteleasa”.


Delia Matache a comentat despre tatăl său, care nu se mai află în țară și care a ales să-și dedice viața lui Dumnezeu.
Delia a povestit de unde crede ea că a moștenit talentul care a adus-o pe culmile succesului pe jurata ”X Factor” .
Artista e de părere că talentul pentru muzică nu este obligatoriu să fie moștenit în familie. Gina Matache, care este cântăreață de muzică populară, le-a transmis fiicelor sale, Oana și Delia, talentul și pasiunea sa pentru muzică. Jurata ”X Factor” crede însă că șansele ar fi fost egale și ar fi putut să îl moștenească în schimb pe tatăl său. În acest caz, viața ei ar fi fost, probabil, complet diferită. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.скачать dle 12.1

Add comment

The author will be very pleased to hear feedback about your news.

reload, if the code cannot be seen

Comments 0