!--
-->

VIDEO // Camion încărcat cu imigranți, depistat la frontiera româno-maghiarăPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş – judeţul Bihor, România, au depistat 79 de persoane având cetăţenie declarată Iran, Irak, Siria, Turcia şi China, care au încercat să iasă ilegal din ţară, fiind ascunse în interiorul unui automarfar.
În dimineaţa zilei de 06.04.2018, în jurul orei 09.30, la P.T.F Borş – I.T.P.F. Oradea s-a prezentat la ieşirea din ţară un cetăţean sârb, şofer al unui autocamion înmatriculat în Serbia, din documentele prezentate la control rezultând că efectuează un transport cu peleţi din România pentru Polonia, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră române.
Marfa a fost încărcată de pe teritoriul României, camionul în cauză intrând anterior fără încărcătură de pe teritoriul Serbiei.
Procedându-se la exploatarea analizelor de risc specifice, a fost efectuat controlul fizic al mijlocului de transport, de către echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi maghiari, fiind descoperite ascunse în interiorul camionului 79 de persoane, dintre care 41 bărbaţi, 18 femei şi 20 minori.
Verificările preliminare au relevat faptul că cei în cauză sunt cetăţeni din  Iran, Irak, Siria, Turcia şi China, înregistraţi ca solicitanţi de azil în România.
Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor detaliilor.скачать dle 12.1

Add comment

The author will be very pleased to hear feedback about your news.

reload, if the code cannot be seen

Comments 0