!--
-->

Astăzi președintele R.Moldova a semnat unirea R.Moldova cu Rusia.


Un manual de benzi desenate, intitulat „Ruina tăcută“, care are drept scenariu o înfrângere a NATO într-un conflict cu Rusia, a fost realizat pentru armata americană de către Institutul de Cibernetică al Armatei de pe lângă celebra Academie Militară West Point.
Institutul de Cibernetică al Armatei (ACI) al Academiei Militare West Point a publicat un manual de benzi desenate având ca scenariu înfrângerea trupelor NATO într-un conflict cu Rusia.
Acest manual, intitulat „Ruina Tăcută”, îşi propune să încurajeze armata americană să se gândească la viitoarele războaie şi la cea mai bună pregătire pentru astfel de conflicte.
Conform scenariului acestei cărţi de benzi desenate, în 2027 Republica Moldova şi România decid să se unească şi, prin urmare, să încalce „linia roşie” a Moscovei. Tensiunile degenerează, Rusia şi NATO desfăşoară exerciţii de-a lungul ambelor frontiere. La un moment dat, unele unităţi se abat de la planul de acţiune, roboţii militari se angajează în luptă. Este declanşat un conflict la scară mare.


Lupta este rapidă pentru că Rusia dispune de mijloace pentru un război tehnologic. Moscova declanşează un cyberatac care dezactivează dronele NATO, atacă tancurile Alianţei Nord-Atlantice. Apoi, trupele ruseşti capturează un consulat american dintr-unul din oraşele ocupate.
„Misiunea noastră este de a preveni o surpriză strategică pentru armată”, a declarat un asociat al (ACI), locotenent-colonelul Natalie Vanatta, citat de Adevarul.ro.
Potrivit acesteia, manualul este destinat soldaţilor şi studenţilor de la acadeniile militare. În ciuda acestui format neobişnuit, benzile desenate îi ajută pe militari să înţeleagă lucrurile deosebite, a adăugat Vanatta. Institutul de Cibernetică al Armatei (ACI) a mai publicat şi alte astfel de manuale în format benzi desenate: „Dark Hammer“, „Engineering a Traitor“.Fake news sau mai bine zis click baitскачать dle 12.1

Add comment

The author will be very pleased to hear feedback about your news.

reload, if the code cannot be seen

Comments 0