!--
-->

O bătrână din Capitală bătută şi jefuită în plină stradă. Ce riscă infractorul (VIDEO)
O doamnă în vârstă de 65 ani a fost agresată şi jefuită de un necunoscut pe o stradă din sectorul Centru al Capitale. Femeia a sunat de urgenţă la poliţie, ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că, o femeie în vârstă de 65 ani a fost agresată fizic şi jefuită de un individ necunoscut. Potrivit victimei, atacatorul i-ar fi luat portmoneul cu bani şi actele de identitate. La faţa locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului de sector, iar echipajul mobil 902 a început căutările individului conform semnalmentelor ale individului declarate de către victimă.
Vinovatul a fost găsit şi depistat în ograda  unui bloc de locuit, care avea intenţii de a se ascunde. Acesta a fost imobilizat şi escorat la Inspectorat, unde a fost recunoscut de femeie, iar portmoneul şi actele de identitate au fost ridicate de la el.
Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru jaf. Conform prevederilor legislaţiei el riscă o pedeapsă cu închisoare de  până la 7 ani.

Citește mai mult: https://www.publika.md/o-batrana-din-capitala-batuta-si-jefuita-in-plina-strada-ce-risca-infractorul-video_2985337.html#ixzz5BchagQnC 
Follow us: @publikatv on Twitterpublika.md on Facebookскачать dle 12.1

Add comment

The author will be very pleased to hear feedback about your news.

reload, if the code cannot be seen

Comments 0